Lediga tjänster, klicka här för att läsa mer.

Lediga Tjänster

Semestervikarier

Alfta Frakt bedriver verksamhet inom transporter och lager/logistik. Huvudkontoret är beläget i Alfta i Hälsingland och vi verkar på flera orter i Sverige.

Vi söker nu semestervikarier till vår verksamhet i Alfta, Gävle och Hudiksvall. Vi transporterar såväl stycke- som partigods och dina arbetsuppgifter består i att leverera rätt gods i rätt tid till rätt kund i överensstämmelse med fraktsedel. I arbetet ingår, förutom att hålla fordonet rent och snyggt, daglig tillsyn av fordon samt att utföra månadskontroll och att rapportera avvikelser. Arbetstiden är, beroende på transportuppdrag, förlagd till dagtid eller skift.

Du måste ha minst C-kort men vi ser helst att du har CE-kort. Digitalt förarkort, YKB samt truckkort är ett krav, ADR är meriterande.

Vi ser gärna att du har gymnasiekompetens och då du kommer att vara vårt ansikte utåt mot våra kunder och ingå i vårt team med övriga medarbetare är det viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, ansvarskänsla och vilja till utveckling. Du är miljö-och kvalitetsmedveten, effektiv och noggrann i det arbete du utför och behärskar svenska språket i tal och skrift.

Flera av våra tillsvidareanställda chaufförer har en gång i tiden börjat sin anställning hos oss som vikarie så ett semestervikariat kan vara början på ett längre engagemang hos oss.

Har du frågor om tjänsterna ringer du Erik Persson telefon 0271-58332
Skicka din ansökan via vår intresseanmälan. Fyll i relevanta uppgifter och bifoga cv och personligt
brev. Annons-id: Sommarjobb2024

Gör din intresseanmälan här!

Postadress:
Gammelgårds­vägen 7
822 92 Alfta

Tel växel:
0271 - 583 00

Vill ni ha vår hjälp?

Fyll i formuläret eller ring vår växel så hjälper vi er!

Kontaktformulär
Producerad av
arrow-right